Η εταιρεία

Επίσημες Μεταφράσεις METAFRASI Θεσσαλονίκη

Το μεταφραστικό γραφείο METAFRASI στη Θεσσαλονίκη παρέχει επίσημες μεταφράσεις υψηλότατου επιπέδου, καλύπτοντας τις ανάγκες τόσο ιδιωτών όσο και εταιρειών/οργανισμών σε ό,τι αφορά στην ποιότητα του μεταφραστικού αποτελέσματος και στη χρονική συνέπεια.

Η πολυετής εμπειρία στον χώρο της μετάφρασης εγγυάται την πιστή και ορθή απόδοση πάσης φύσεως κειμένων, στους διαθέσιμους γλωσσικούς συνδυασμούς.

H άριστη γνώση μεταφραστικών εργαλείων και προγραμμάτων επεξεργασίας κειμένου που παρέχει το μεταφραστικό γραφείο METAFRASI στη Θεσσαλονίκη εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή οπτική ομοιότητα του πρωτότυπου εγγράφου με το μεταφρασμένο κείμενο.

Τέλος, η πλούσια και συνεχώς εμπλουτιζόμενη βάση δεδομένων επιτρέπει την ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη με δυνατότητα παράδοσης αυθημερόν για πλήθος πιστοποιητικών από κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς σε Ελλάδα και χώρες του εξωτερικού.

Στόχος μας η καλύτερη δυνατή και απροβλημάτιστη εμπειρία σας κατά τη συνεργασία μας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.